ClearLift (TM), best kjent som «The Lunch Time Facial”, er en smertefri laserbehandling som strammer opp huden, reduserer rynker og pigmentflekker og øker hudens collagen-produksjon.  Behandlingen er rask, enkel og effektiv, og tar kun mellom 20 til 40 minutt å gjennomføre. Clear Lift er trygt og effektivt selv for tynne og delikate hudtyper, og har best effekt for deg som ikke har altfor mye fett- eller kollagentap. Behandlingen er utviklet med en unik metode, hvor fordeling av energi gir mange små laserpulsbredder som jobber i dybden, og derigjennom en mer effektiv behandling uten nedetid. Dette er behandling som egner seg godt for umiddelbare resultater og kan brukes som en «party glow» behandling.

Antall behandlinger: ClearLift kan brukes fint som en enkeltstående behandling for å stimulere hudens kollagenproduksjon, men vi anbefaler at behandlingen gjennomføres i en serie med 4-6 behandlinger med 2-3 ukers intervaller for optimale og lengre varende resultater. Mange opplever forbedringer allerede etter første eller andre behandling.

Områder som kan behandles: behandlingen egner seg godt til ansikt, hals og decolette.

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i to uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre aktive ingredienser, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål i forbindelse med behandlingen, kontakt oss på telefon i forkant.

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetrere huden. Behandlingen oppleves som lite eller ikke smertefull.

Behandlingen har ingen nedetid, og man kan straks vende tilbake til hverdagen. Noen kan oppleve hevelse eller rødhet på behandlingsområdet. Dette er normalt og vil fort forsvinne. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

Kristin Von Zernichow
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING