ClearSkin er ikke-ablativ laser med vakuumteknologi for trygg og effektiv behandling av akne og aknearr. Det finnes ulike måter å takle og håndtere akne på, både gjennom behandling og resepter, men i noen tilfeller er akne så utfordrende at den krever dypere behandling. I disse tilfeller kan Harmony Clear Skin være et godt alternativ. Behandlingen er ikke-ablativ, som betyr behandlingen varmer opp vevet, men ødelegger det ikke.

Denne nøyaktige laserbehandlingen retter seg mot det dermale laget under hudens overflate, varmer det opp og dreper bakterier som forårsaker kviser. Den setter også i gang hudens naturlige legningsprosess som stimulere kollagenproduksjon, blodsirkulasjon og cellulær fornyelse som bekjemper arr og danner ny, frisk hud i overflaten. Fordi laseren trenger inn under hudoverflaten, leges områdene som ble berørt raskt, selv om ingenting faktisk ble ødelagt eller skadet i prosessen.

Antall behandlinger: Antall behandlinger avhenger av hudens tilstand i utgangspunktet, og avtales i dialog med din behandler under konsultasjon eller i forkant av behandling.

Områder som kan behandles: Behandlingen er utviklet for å behandle akne og aknearr i ansiktet.

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i 2 uker før behandling. Solutsatt hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre aktive ingredienser på behandlingsområdet, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål i forbindelse med behandlingen, kontakt oss på telefon i forkant.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetrere huden. Behandlingen er smertefri, men man kan oppleve en varmende sensasjon under behandling.

Behandlingen har kort nedetid, og man kan som oftest vende tilbake til hverdagen samme dag. Noen kan oppleve hevelse eller rødhet på behandlingsområdet. Dette er normalt og vil fort forsvinne. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i 3 uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk