fbpx

Fuktbehandling

Restylane Skinboosters gjenfukter huden, bedrer hudens kvalitet og gir et naturlig og friskt utseende. Behandlingen strammer også opp hud som begynner å miste sin elastitet og spenst. Flere kliniske studier viser at Restylane Skinboosters ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid.

Hvordan foregår behandlingen?
Restylane Skinboosters (Vital/vital light) består som oftes av 1-4 behandlinger, med i gjennomsnitt 2 til 8 ukers mellomrom. Behandlinger med Restylane Vital / vital light går ut på at mikrodoser av hyaloronsyre injiseres, ved hjelp av små nålestikk under huden. Pasienten bedøves i forkant med bedøvelsekrem, noe som gjør at behandlingen er lite smertefull. Etter behandlingen er huden rød med små hevelser på størrelse med myggstikk. Blåmerker kan også oppstå, men de kan dekkes med makeup 6 timer etter behandlingen. Pasienten kan kjenne små ujevnheter i huden i opptil en uke etter behandlingen, men dette er svært lite synlig og jevner seg ut etter noen dager.

Områder som kan behandles

  • Små linjer og slapp hud i hele ansiktet
  • Lepper som har mistet volum og fukt
  • På brystpartiet og halsen
  • På hendene
  • Til behandling av aknearr
  • Til kronisk tørr og sensitiv hud

Behandlingen gir umiddelbar virkning, men hudkvaliteten og resultatet blir bare bedre og bedre gjennom 8-12 mnd etter behandlingen. Videre anbefales det 1-2 behandlinger med 6-18 mnd mellomrom, alt etter utgangspunkt og hudkvalitet.

Bestill time