Fotona 4D Laser Tight Sculpting er en ikke-invasiv skulpteringsbehandling for kroppen. Behandlingen bruker to lasere med ulike bølgelengder for å behandle på overflaten og i dybden. Behandlingen bruker varme for å stimulere nedbrytningen av fettceller på en kontrollert, trygg og effektiv måte for å forme kroppen og stramme opp huden. Behandlingen gjøres i to steg, hvor første steg jobber i dybden med fettreduksjon og oppstramming av hud, og andre steg forbedrer hudens struktur. Resultatet er færre centimeter på behandlingsområdet, strammere og forbedret hudstruktur.

Antall behandlinger: For optimale resultater, anbefales det at behandlingen gjøres i en serie med 4 behandlinger med 4 ukers mellomrom mellom hver behandling.

Områder som kan behandles: Denne behandlingen er spesifikt utviklet for behandling av områder som mage, overarmer, hals og hake.

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, skal ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i 2 uker før behandling. Solskadet hud vil ikke behandles. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre behandlingsområdet aktive ingredienser og unngå selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål, kontakt oss på telefon i forkant av din behandling.

Behandlingen er smertefri, men noen kan oppleve ubehag i form av varme under behandling.

Behandlingen har ingen nedetid, og man kan gå direkte tilbake til hverdagen. Noen vil oppleve at behandlingsområdet vil være noe rødt og hovent etter behandling, men dette vil gi seg etter kort tid. Etter behandling anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum 2 uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk