Smooth Eye er en oppstrammende laserbehandling for partiet under øyne. Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at området behandles fra utsiden og ikke penetrerer huden. I denne behandlingen brukers laser for å stimulere produksjon av kollagen for å gjenoppbygge tapt volum. Behandlingen kan brukes for reduserer synligheten av linjer og rynker, samt øke fylde og volum. Smooth Eye laser er et godt alternativ til de som ønsker å behandle området under øyne uten å bruke filler.

Antall behandlinger: vi anbefaler at behandlingen gjøres i en serie av fire behandlinger med fire ukers mellomrom.

Områder som kan behandles: behandlingen et utviklet for å øke fylde og volum til partiet under øyne.

TING DU BØR VITE

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i to uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet. I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre behandlingsområdet aktive ingredienser, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål i forbindelse med din behandling, kontakt oss på telefon i forkant.

Denne behandlingen kan oppleves som smertefull og det kan i enkelte tilfeller være hensiktsmessig med bedøvelseskrem i forkant av behandlingen. Er dette tilfellet for deg, ber vi deg ta kontakt med oss per telefon når du bestiller.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetrere huden. Laseren føres over behandlingsområdet og man vil i enkelte tilfeller oppleve noe smerte og varme. Dette er helt normalt. Behandlingen tar for seg et lite område og er derfor unnagjort relativt raskt.

Denne behandlingen vil i de fleste tilfeller etterlate deg rød og hoven på behandlingsområdet i ca. 2-4 dager. I enkelte tilfeller kan man oppleve å flasse. Dette er normalt og er forbigående. Noen opplever at de kan vende direkte tilbake til hverdagen, men i de fleste tilfeller vil man oppleve noe nedetid ved denne behandlingen. Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

Kristin Von Zernichow
BESTILL BEHANDLING
sgundersen
Silje Gundersen
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
thaokakao
Thao Kakao
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
linneatorsness
Dr. Linnea Torsnes
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING