Filler kan brukes for å fremheve og definere lepper, øke volum eller for å behandle ekstremt tørre lepper. Filler er en samlebetegnelse på en rekke injiserbare behandlingsmetoder som bruker hyaluronsyre med ulik densitet for å gjenopprette hudens fuktbalanse, gjenoppbygge tapt volum eller skulptere. Hyaluronsyre er et naturlig sukkerstoff som kroppen selv produserer. I huden bedrer den elastisitet og fuktighet ved å binde til seg vannmolekyler. Ved økt alder fornyes huden langsommere, kroppens egen produksjon av hyaluronsyre avtar og huden blir tynnere, tørrere og mister elastisitet, som resulterer i linjer, rynker og tapt volum. Bruk av filler i lepper kan gjenopprette og stimulere hudens fuktbalanse, gjenoppbygge volum og redusere linjer og rynker rundt leppekanten.

På Beth´s Medispa møter du anerkjente behandlere innen injiserbar fillere. Flere av våre behandlere anerkjennes som innovatører på sitt felt, og er alltid oppdatert og skolert innen de nyeste og fremste metodene og merkevarene. På Beth´s Medispa benytter vi oss av kjente filler-merkevarer som Juvederm, Restylane, Teosyal og Stylage. Typen filler og mengde avgjøres under konsultasjon og i dialog med din behandler.

Antall behandlinger: Denne behandlingen krever kun én behandling for ønsket resultat. Fillerens varighet er fra 3 til 9 måneder, og kan i noen tilfeller vare lengre. Varighet vil variere avhengig av behandlingsområdet og typen filler som brukes.

Områder som kan behandles: Injeksjonsbehandling i lepper kan blant annet skape volum, tilføre mer fukt, definere leppekonturen, gjøre munnvikene «gladere», redusere «røykerynker» rundt munnen, redusere naturlig skjevhet, gi et diskret løft av leppen eller hindre at leppen dras innover når man smiler.

Beth´s Medispa har 20 års aldersgrense på denne behandlingen. Vi utfører ikke behandling på gravide eller ammende.

TING DU BØR VITE

Behandlingen utføres med mikrotynne nåler og filleren inneholder bedøvelsesmiddelet lidocain som gjør at behandlingen gir lite ubehag. Om ønskelig kan bedøvelseskrem også benyttes før behandling. Er dette tilfellet for deg, ber vi deg ta kontakt med oss ved bestilling.

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet, skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke steroide anti-inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt i forkant av booking av behandling.

Mikrodoser av hyaluronsyren settes i henhold til behandlerens skisserte plan. Filleren injiseres ved hjelp av små nålestikk under huden og hver injeksjon er unnagjort på få sekunder. Hvor mye filler som brukes er avhengig av behandlingsmålet.

Du vil se resultater kort tid etter behandlingen, men optimalt resultat viser seg først etter 3-4 uker. De fleste kan gå tilbake til rutinene sine på behandlingsdagen, men må forvente at huden er litt rød og hoven. Det kan også oppstå små blåmerker, men dette er forbigående. Vi anbefaler at du venter minimum 2 timer etter behandling før du legger makeup. Du bør ikke benytte badstue eller trene de første 24 timene etter behandlingen. Flyreise anbefales ikke på behandlingsdagen og unngå soleksponering de første 2 ukene. Bruk SPF 50. Vi anbefaler en kontrolltime hos din behandler ca. 3 uker etter behandling, denne er inkludert i behandlingsprisen.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

rfthorkildsen
Dr. Ruth Foseide Thorkildsen
BESTILL BEHANDLING
Kristin Von Zernichow
BESTILL BEHANDLING
siljeaustnes
Silje Austnes
BESTILL BEHANDLING
sgundersen
Silje Gundersen
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
thaokakao
Thao Kakao
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
JOEL K. TOUMA
Joel K. Touma
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING