fbpx

Dermapen

Noen av hudindikasjonene vi kan behandle:

 

Hyperpigmentering

Store porer

Strekkmerker

Arr (akne og brannskader)

Linjer og rynker

Slapp og ujevn hud

Rosacea

Og mye mer …

 

Dermapen™ er en avansert form for microneedling. Hudforbedring helt uten kirurgi.

Dermapen™ bruker flere nåler til å vertikalt stikke små huller i huden, med patentert AOVN™ (Advanced Oscillating Vertical Needle) teknologi.

Dermapen™ glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til en forbedret epidermis.

Ved å lage små mikrokanaler i huden, stimulerer Dermapen 3™ til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten kontraindikasjoner og nedetid.

Sammenlignet med tradisjonelle derma-rollere er Dermapen™ mer skånsomt og mindre smertefullt. Dermapen™ er dermed en tryggere og mer komfortabel behandling som kan tilpasses ulike hudtilstander.

Kombinasjonsbehandling

Dermapen kan kombineres med peel, mesotherapy og ledlys. Vi kan skreddersy behandling som passer din hudtilstand.

 

Kliniske fordeler

  • Stimulerer kroppens evne til å behandle, fornye og hele seg selv.
  • Behandler over 57 kliniske hudsymptomer.
  • Effektive behandlinger uten smerten, varmen og rekonvalesenstiden som fraksjonelle lasere medfører.
  • Innovative teknikker for øyne, lepper, ører, hodebunn, kropp og genitalier.
  • Øker absorberingen av hudpleieprodukter.
  • Gir en forbedring av kombinasjonsterapier som PRP, kjemisk peeling og infusjon av ulike serum.
  • Bare Dermapen 3™ tillater multi funksjonell kompatibilitet med andre produkter innen Dermapen-familien, som Dermapen Tattoff eller Dermapen Infuse. Dette gjør det mulig for deg å få behandlet en lang rekke med symptomer.

 

Hvor mange behandlinger er nødvendig for generell hudforbedring, acne arr og strekk merker?

Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom.

Acne arr: 6 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom.

Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom.

Hvor lang tid vil det ta før jeg ser resultater?

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige resultater har med hvor lang tid cellefornyelse tar (ca. 3 uker). Om det er dypere linjer eller arr vil man kunne se synlig endring etter 2-3 til 6 mnd etter behandling. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

Er behandlingen smertefull?

Ved bruk av de korte nålhodene er behandlinger med Dermapen™ relativt smertefritt. Behandlinger som krever bruk av nålhoder lengre enn 0,5mm kan kreve bruk av bedøvelseskrem 15-40 minutter før behandling. Dette vil føre til at behandlingen blir tilnærmet smertefri. Det er ikke nødvendig med bedøvelse da det er en relativt rask behandling.

Er det noe nedetid etter behandling?

Generelt sett er det lite nedetid, men du kan oppleve rødhet og sårhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling. Du kan bruke en dekkende BB krem etter behandling som beskytter huden og dekker over røde partier.

Bestill time