fbpx

Beths Medispa signature body treatment

Verjù Cold laser og Venus Legacy har lenge vært på hitlisten, og vi kombinerer disse behandlingene med stor suksess. Derfor har vi laget en Beths Medispa Signature body treatment som skal hjelpe deg med å stramme opp slapp hud og cellulitter, samt redusere cm rundt mage, ben, rumpe og/eller lår til en pakkepris. Prisen står lengst ned i innlegget.

Behandlingsprosessen er som nevnt todelt, hvor man først arbeider med et området hvor du ønsker å redusere fett. Her brukes en lasermaskin bestående av seks laserstråler som går over områdene. Laseren går smertefritt over hver enkelt fettcelle og tømmer de for innhold og øker kroppens forbrenning. I tillegg til å tømme fettcellene, stimulerer kollagenet huden- som gjør huden jevnere og sterkere enn den opprinnelig var. Bonusen til denne delen av behandlingen er at den også reduserer appetittnivået. Les mer om hvorfor her.

Når fettcellene er tømt, må huden strammes og formes. Dette gjøres med Venus Legacy. Her benyttes radiofrekvens og magnetpulsteknologi. Behandlingen er svært populær i USA og er godkjent av FDA (Food and Drug Administration), med andre ord, en trygg behandling!

Venus Legacy har i hensikt å skade eksisterende kollagen og stimulere kroppen til å fornye og øke kollagenproduksjonen. Det gir huden ytterligere oppstrammingseffekt. Resultatet blir mindre fine linjer og rynker, i tillegg til at det forebygger cellulitter. Les mer om Venus Legacy her.

Ingen smerte, nåler eller injeksjoner- og du vil se reduksjon i cm allerede etter første behandling. Det hele starter med en konsultasjon hvor behandlingsområdet blant annet blir målt, slik at vi kan se progresjon etter hver behandling. Anbefalt behandlingsmengde er én gang per uke i seks uker.
Starter du opp behandlingen nå, vil du være klar for sommersesongen uten kirurgiske inngrep.

Bestill time i dag

Kampanjepris:
Vi anbefaler seks behandlinger.

MAGE seks behandlinger: 13 900,-
RUMPE OG LÅR seks behandlinger: 25 800,-
MAGE, RUMPE og LÅR seks behandlinger: 31 800,-

Bestill time