fbpx

Beths Medispa Signaturbehandling

Favorittbehandlingen til blant annet Vanessa Rudgjord, Tone Damli og Tine Monsen.

Vi er lidenskapelig opptatt av hudhelse samt det å tilby skreddersydde og gode behandlinger til våre kunder. Derfor har vi laget vår signaturbehandling som er en tretrinnsbehandling tilpasset ditt behov.


Hva består de tre delene av? 

1. PEEL
Fremmer kollagenproduksjonen, bedre elastisitet, dempe linjer og ikke minst, gjør huden veldig mottakelig for del to og tre som kommer. 


2.MESOTERAPI

Dette er vitaminboost for huden. Vi tilfører huden vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter og hyalonronsyrer. Dette gjøres ved hjelp av mange små, lette injeksjoner i hudens overflate. 

Mesoterapi brukes for å behandle

  • Tørr og slapp hud
  • Rynker 
  • Ujevn hudtone
  • Solskader 
  • Arr
  • Sensitive hud 

3. DERMAPEN MED BIO-LED OG MASKE

Vi avslutter med dermapen. Ved hjelp av små, tynne nåler- vil næringsstoffene vi påfører få 80% flere kanaler å nå dypt ned i hudcellene på. Dette stimulerer reparasjon- og ny cellevekst i huden som hjelper på de fleste hudutfordringer, som for eksempel rynker og arr. 
I noen tilfeller anbefaler vi ikke Bio- led lys, dette avgjør din behandler. Signatur behandlingen tilpasser behandler etter din hud.

Når vil jeg se resultater? 

Du vil straks etter behandlinger se forbedring i spenst og elastisitet i huden. Du kan bli noe rød i én til tre dager etter behandling- og deretter vil du se en markant glød og hudforbedring.
Når det gjelder de dype linjene som skal forbedres ved hjelp av de små tynne nålene, vil cellefornyelsen ta ca tre uker, men endelig resultat sees først etter mellom to til seks måneder på dype rynker- og arr.

Er det noe jeg må passe på i etterkant av behandlingen? 

 
Det er viktig at behandlingen kombineres med gode hjemmerutiner for huden for å få maksimal effekt av behandlingen hos oss. I tillegg anbefaler vi ikke at du påfører sminke o.l før det har gått 24 timer siden behandlingen. Huden skal få jobbe maksimalt med alle godsakene vi har påført og penetrert huden med, uten forstyrrelser av produkter med ulike merker og ingredienser. 

Skal du til varmere strøk må huden beskyttes godt, helst bruk solhatt og 50 faktor i ansiktet. 

Denne behandlingen anbefales hver 6-12 uke for optimalt resultat. 

Bestill time