Vi er lidenskapelig opptatt av hudhelse og mener at noe av det viktigste for sunn og frisk hud er skreddersydde og effektfulle behandlinger. Med mange års erfaring og høyt kunnskapsnivå om hudhelse og behandlinger, bestemte vi oss for å sette sammen vår ultimate drømmebehandling som tilbyr det alle ønsker seg – ung, frisk og hydrert hud. Behandlingen har fått navnet Beth´s Medispa Signaturbehandling, og det er nettopp det den har blitt – en signatur. Både for oss og for kunder som Vanessa Rudjord, Tone Damli og Tine Monsen.

Behandlingen består av tre deler:

Peel

Første steg i behandlingen består av en peel. Denne stimulerer blodsirkulasjon i huden, fjerner døde hudceller, fremmer kollagenproduksjon og gjør huden mottagelig for påfølgende steg. Typen peel avgjøres i henhold til hudens tilstand.

Mesoterapi

Mesoterapi er vitaminboost for huden. Ved hjelp av små, lette injeksjoner i hudens overflate, tilføres vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter og hyalonronsyrer for å gi huden næring og vitalitet. Mesoterapi kan for øvrig også gjøres i kombinasjon med andre behandlinger, men også som en enkeltstående behandling.

Dermapen med bio-led og maske

Beth´s Medispa Signaturbehandling avsluttes med dermapen, bio-led* og maske. Ved bruk av AOVN™-teknologi, lager Dermapenen små mikrokanaler i huden som stimulerer huens evne til å behandle, fornye og lege seg selv, samtidig som den øker opptaket av tilførte næringsstoffer. Behandlingen avsluttes med en bio-led-lysmaske som stimulerer ytterligere til økt kollagendannelse og fremmer legningsprosessen. Helt til slutt påføres en fuktgivende sheet-maske, som tilfører mer næring og forsegler.

* Ved noen tilfeller anbefales ikke bio-ledlys-behandling. Dette vurderer og avgjør din behandler. Beth´s Medispa Signaturbehandling tilpasses av din behandler i henhold til din hudtype.

Antall behandlinger: Behandlingen kan gjøres som en enkeltbehandling for å stimulere kollagen og friske opp huden, eller i en serie for å forebygge eller behandle rynker, linjer eller pigmentering. Det anbefales at behandlingen gjentas med 6 til 12 ukers mellomrom for optimale resultater og vedvarende forbedringer.

TING DU BØR VITE

Dersom du bruker legemidler som forlenger blødningstiden, som acetylsalisylsyre, ikke steroide inflammatoriske legemidler (eks. antibiotika) eller blodfortynnende, ber vi deg ta kontakt ved bestilling. Vi anbefaler ikke inntak av smertestillende (eks. Ibux) eller alkohol 24 timer før behandlingen. Vi anbefaler at du unngår bruk av produkter som inneholder retinol/retin-a og unngår å eksponere behandlingsområdet for sol eller solarium i minst 24 timer før behandling. Solbrent hud eller hud med aktiv eller inflammatorisk akne eller kvise(r) kan ikke behandles.

Behandlingen gjennomføres i tre steg. Huden renses og peeles med en spesialtilpasset peel for å fjerne smuss og døde hudceller, og forberede huden for kommende steg. Ved steg to settes Mesoterapi ved å injiseres huden med mikrotynne nåler. Kombinasjonen av vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter og hyaluronsyrer gir økt fukt og næring til huden i dybden, og gir friskere og mer glødende hud. Siste steg starter med Dermapen, som føres over ansiktet. Ved hjelp av mikrotynne nåler stimuleres hudens egen reparasjonsprosess og øker dannelsen av kollagen og friske celler. Behandlingen avsluttes med en bio-led-lysmaske* og en forseglende og næringsgivende fuktmaske.

Etter behandling vil du oppleve å være noe rød i 1 til 3 dager. Straks etter behandling vil du se en forbedring i spenst og elastisitet i huden, og over de kommende dagene se en markant hudforbedring og økt glød. Når det gjelder dype linjer og rynker, vil man se en forbedring etter ca. 3 uker når cellene fornyes. Endelig resultat, avhengig av behandlingshyppighet og måloppnåelse, vil man først se etter 2 til 6 måneder.

For optimalt utbytte av tilført næring under behandling, anbefaler vi at du ikke bruker sminke de første 24 timene etter behandling, samt ikke forstyrrer huden med ulike produkter og ingredienser. Rådfør deg med din behandler dersom du er usikker.

Vi anbefaler ikke at huden eksponeres for sol eller solarium de første 2 ukene etter behandling, og alltid bruk av solfaktor 50 og hatt.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

Kristin Von Zernichow
BESTILL BEHANDLING
siljeaustnes
Silje Austnes
BESTILL BEHANDLING
sgundersen
Silje Gundersen
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
thaokakao
Thao Kakao
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Thea
Thea Høgvard
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Thea
Thea Høgvard
BESTILL BEHANDLING
Kristin-Elisabeth
Kristin-Elisabeth Vinjor
BESTILL BEHANDLING
Mai Hannson
Mai Hansson
BESTILL BEHANDLING
Line-B
Line Børsjø Oksum
BESTILL BEHANDLING
Hilde Kristine Hjemdal
Hilde Hjemdal
BESTILL BEHANDLING