Belkyra er en effektiv ikke-kirurgisk injeksjonsbehandling for fjerning av moderate mengder uønsket fett under haken. Belkyra-behandlingen løser opp fettceller permanent ved bruk av virkestoffet deoxicholsyre. Virkestoffet finnes naturlig i kroppen og medvirker til nedbrytningen av fett i cellene. Fettcellene løses opp permanent, og ingen andre celler påvirkes under behandling.

Belkyra reduserer gradvis fettdannelsen under haken (dobbelthake) og forbedre utseendet på hakeprofilen.

Områder som behandles: Behandlingen er spesielt utviklet for reduksjon av fettdannelse under haken.

Antall behandlinger: Det anbefales å gjennomføre behandlingen mellom 1 til 3 ganger med 4 til 6 ukers intervaller for optimal og varig effekt.

Book gjerne er konsultasjon med en av våre behandlere for å kartlegge behandlingen.

TING DU BØR VITE

Behandlingen krever ingen forberedelser. Før behandling vil du møte din behandler for å kartlegge dine ønsker ved behandlingen. Dere går gjennom hvordan behandlingen gjennomføres og fungerer, din behandler undersøker behandlingsområdet, og legger deretter frem en behandlingsplan som erfaringsmessig vil gi deg optimal måloppnåelse.

Behandlingen injiserer små mengder av virkestoffer i området som skal behandles. Mengden Belkyra og hvor mange behandlinger som trengs er avhengig av behandlingsområdets utgangspunkt. Behandlingen tar for seg et konsentrert område, og er unnagjort på kort tid.

Behandlingen vil i de fleste tilfeller etterlate deg med hevelse i behandlingsområdet. Denne hevelsen kan vare i opptil 2 uker, og forekommer fordi kroppen bryter ned fett i det behandlede området. Resultater vil i de fleste tilfeller begynne å bli synlige 10 til 12 uker etter behandling, og endelige resultater kan ta opptil 6 måneder. Behandlingen er varig. Behandlingen er ikke smertefull, og i de fleste tilfeller vil man kun oppleve moderat ubehag. Behandlingen har noe nedetid, kan etterlate deg med hevelse og blåmerker, men dette varierer veldig mellom pasienter. Vi anbefaler at du ikke tar blodfortynnende etter behandling, unngår trening og ikke flyr samme dag som behandlingen.

VELG LOKASJON OG BEHANDLER

Velg ønsket klinikk og behandler for å kunne bestille time, eller velg «SE ALLE BEHANDLINGER» for ønsket klinikk

Kristin Von Zernichow
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING
Micela Van Aller
Micaela Van Aller
BESTILL BEHANDLING
Christine-Storstrom
Christine T Storstrøm
BESTILL BEHANDLING